Voor jou


Het kan zijn dat jij je niet fijn voelt en je al een tijdje niet lekker in je vel zit. Als je merkt dat je vastloopt in je dagelijkse bezigheden zoals thuis bij jouw ouders, op school of ergens anders, dan het kan helpend zijn om daarover te praten. Bijvoorbeeld met iemand uit je omgeving zoals je ouders, mentor, leraar/lerares of een goede vriend of vriendin. Maar als jij je niet begrepen voelt door je omgeving of het lastig vindt om daarover in gesprek te gaan, dan blijf je rondlopen en misschien wel piekeren over de dingen waarmee jij zit.

Wil je toch graag je hart luchten en sta je open voor verandering? Dan ben je van harte welkom bij mij. Samen gaan wij onderzoeken waar jij tegenaan loopt, wat jij denkt en voelt en welke (nog verborgen gebleven) kwaliteiten en talenten jij hebt die jou verder kunnen helpen om weer positief en met energie verder te kunnen gaan. Jij gaat zelf, met mijn hulp, op zoek naar jouw oplossing die bij jou past. Zo kan jij er zelf weer mee verder!

Hoe gaat het in z’n werk?
De eerste afspraak is een intakegesprek bij mij in de praktijk. Tijdens het gesprek stel ik vragen om te weten te komen hoe het met jou gaat en waarbij jij geholpen wil worden. Ik luister aandachtig en zonder mening naar wat jij mij wil vertellen.
Bij dit gesprek is het fijn als jouw ouder(s) meekomen. Een gesprek met jouw ouder(s) kan jou ook verder helpen, want zij willen ook graag dat jij weer lekker in je vel komt zitten. Kom je liever eerst alleen? Dat kan! Het gesprek met jouw ouders mag ook op een later moment. Eerst bespreken wij samen wat jij aan jouw ouder(s) wil vertellen, dat mag jij zelf beslissen.
Soms merk je na een paar gesprekken al dat het beter met je gaat. Dat is fijn! En als je meer gesprekken nodig hebt, is dat ook prima. Dat bekijken wij steeds per keer.