Tarieven


Tarieven voor integratieve therapie & coaching voor kinderen, jongeren en oudergesprekken

* Intakegesprek 80,00 euro
* Individuele therapie/coaching per sessie 80,00 euro
* Oudergesprek 80,00 euro 
* Gesprek op school van uw kind 80,00 euro p/u of een gedeelte daarvan;
(excl. reistijd- en kosten)

* Samenvattend eindverslag 75,00 euro
* Kennismaking in de praktijk is kosteloos tijdens de inloopuren of op afspraak.

Telefonisch:
Kennismaking/informatieaanvraag is vrijblijvend en kosteloos en duurt ongeveer 20 minuten.
Telefonisch contact tijdens het traject eerste 15 min. kosteloos, vervolgens 15,- euro per kwartier.

Alle tarieven zijn incl. praktijk-  en overige kosten.
U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Vergoedingen:
De praktijk is aangesloten bij de beroepsVereniging Van en Voor Kindertherapeuten. Dit zorgt voor waarborging van kwaliteit van de door mij aangeboden begeleiding. Daarnaast is het mogelijk om de factuur die u van mij ontvangt, te declareren bij de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Uw eigen risico wordt niet aangesproken. Neemt u daarvoor contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

VvvK  Licentienummer: A-18-237
RBCZ Licentienummer: 180658R

SCAG Licentienummer: 16602

SKJ Registratienummer: 140012116
Kamer van Koophandel: 64009858

Soms is het mogelijk om het persoonsgebonden budget (PGB) te gebruiken. Of u een PGB kunt aanvragen, is afhankelijk van hoeveel en welke zorg uw kind nodig heeft. U kunt met uw vraag terecht bij het gemeenteloket en daarbij aangeven dat u begeleiding wil voor uw kind in de praktijk van Puberhart. Zit u toch met de kosten? Mail of bel mij gerust om dit te bespreken zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Wachtlijst
Op dit moment is er geen wachtlijst en is een intakegesprek binnen 1,5 week in te plannen. In overleg probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met schooltijden. Het kan zijn dat dat agenda-technisch niet altijd mogelijk is. Graag uw begrip hiervoor. Ik heb één avond-openingstelling voor kinderen en jongeren die al gestart zijn met de begeleiding.

Vergoeding vanuit de jeugdwet
Momenteel ben ik bezig om een contract af te sluiten met de gemeente Breda zodat sessies in mijn praktijk voor vergoeding in aanmerking komen vanuit de jeugdwet. Ik hoop dat dit binnen niet al te lange tijd rond is. Zodra dit het geval is, zal ik dit op mijn website vermelden. 

Afspraak verzetten of annuleren
Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te verplaatsen of kosteloos te annuleren tot 24 uur voor het afgesproken tijdstip. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak of het vergeten van de afspraak, ben ik helaas genoodzaakt om 100% van de kosten van de geplande afspraak in rekening te brengen.
Afmelden s.v.p. telefonisch op nummer 06-14155660 (voicemail aanwezig)

 

Call Now ButtonNeem contact op