Partners


Anneloes van Tintelen en ik zijn als deskundige kinder- en jeugdtherapeuten & coaches een sterk team bij Het Zandkastelenprogramma┬« – het preventieve programma voor kinderen en hun ouders in (echt)scheiding.

Anneloes stelt zich voor:
Nadat ik in 2008 als verpleegkundige afstudeerde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik in de jeugdgezondheidszorg gaan werken. Tijdens deze inspirerende baan, heb ik aan de Hogeschool Leiden mijn diploma tot sociaal verpleegkundige behaald.

Ik ben mijzelf verder gaan verdiepen en heb de opleidingen tot gezins- en opvoedcoach en kinder- en jeugdtherapie bij BGL & Partners gevolgd.

Tijdens mijn werk door de jaren heen, merkte ik dat ook de contacten met kinderen/jongeren mij inspireerden; contact maken, samen naar oplossingen zoeken, spelen, luisteren, waar liggen hun krachten/kwaliteiten… Heerlijk om hiermee bezig te zijn!┬áInmiddels begeleid ik kinderen en jongeren in mijn praktijk in en rond Tiel. Iedere dag geniet ik van de sprankels van en rondom kinderen, jongeren en hun gezinnen.