Ervaringen


Thom is weer een vrolijke puber die positief in het leven staat. Hij is niet meer somber en zijn faalangst is weg. Thom vond het altijd fijn en prettig naar je toe te gaan. Ook al was het soms pittig. Hij heeft er veel aan gehad. Als ouders vonden we de terugkoppeling gesprekken met jou ook heel fijn.
Ouders van Thom – 16 jaar

 “Het is mooi om te zien hoe onze dochter zich aan het ontwikkelen is en steeds meer ‘ontpopt’. We zien ook thuis dat ze vrolijker is, meer open en ze het fijner heeft dan voorheen. Daar worden wij als ouders ook blij van om dat te zien. En ook wij hebben onszelf hierin ontwikkeld, doordat Lieke dit traject is aangegaan. Dank Sylvia voor hoe jij dit hebt begeleid, erg prettig en professioneel. Ik heb je vorige week nog via via aangeraden, dat zegt genoeg ;)
Ouders van Lieke – 15 jaar

 Ik ben heel goed ontvangen bij Puberhart. Sylvia heeft mij ontzettend goed geholpen waardoor ik mij een stuk beter voel. Ik kon alles bij Sylvia kwijt en dat is heel fijn. De afspraken hielpen goed en waren leuk.
Geertje – 14 jaar

Wij zien de groei die jij beschrijft bij onze dochter Fay zeker ook terug. Fay zit weer heerlijk in haar vel en gaat weer vol motivatie aan de slag voor school. Zij geniet weer van alles en dat is mooi om te zien. Wij zijn jou, Sylvia, enorm dankbaar voor dit mooie proces dat je bij haar in werking hebt gezet.
Ouders van Fay – 14 jaar

Ik ben ongeveer 6 maanden geleden voor het eerst naar Sylvia gegaan. Ik voelde mij vaak onzeker en wist hier niet zo goed mee om te gaan. Nu gaat het een stuk beter met mij en kan ik makkelijker praten over wat ik voel en ben ik minder onzeker. Ik vond het erg fijn om met Sylvia te praten en zij kon mij super goed helpen.
Donna – 15 jaar

De gesprekken met Sylvia en de opdrachten hebben ervoor gezorgd dat ik mij binnen een paar maanden een stuk beter in mijn vel voelde. Iets wat in het begin groot en abstract leek, maakte Sylvia, samen met mij, kleiner, concreter en beter te begrijpen. Sylvia kon heel goed de rode draad benoemen en dat hielp om in korte tijd een grote stap te maken.
Nienke – 15 jaar

Hi Sylvia, ik vond het een hele goede en fijne begeleiding. Het ging voor mij op een goed tempo en ik voelde mij altijd erg op mijn gemak bij jou. Nog heel veel bedankt voor al jouw hulp.
Jasper – 16 jaar

Het is heel goed voor Jasper geweest om bij jou zijn hart te kunnen luchten. Hij is erg introvert en wat verlegen en vindt het moeilijk dingen te bespreken en uit te spreken. Bij jou lukte dat wel en dat heeft hem erg opgelucht. Het heeft hem laten zien dat het niet eng is om om dingen te vragen en/of zaken te bespreken. Wij zijn erg blij dat we de stap naar jouw praktijk hebben genomen. Jasper kwam altijd zo vrolijk bij jou vandaan…dat was heerlijk om te zien! Je hebt hem echt een duwtje in zijn rug gegeven. Hij durft nu meer uitdagingen aan te gaan. Sylvia, heel erg bedankt!
Moeder van Jasper

Voordat ik startte bij Puberhart voelde ik mij een ‘wrak’. Door de gesprekken met Sylvia is het steeds beter met mij gegaan. Ook in mijn omgeving merkten mensen dat ik beter in mijn vel kwam te zitten. Ik keek altijd erg uit naar de afspraken met Sylvia en als ik ergens mee zat kon ik bij haar terecht. Zonder haar hulp was ik niet gekomen, waar ik nu ben. Het gaat weer zoveel beter met mij.
Jasmine – 14 jaar

 Ruim een half jaar geleden kwam ik bij Sylvia. Ik was toen een onzeker en bangig meisje. Nu 6 maanden later kan ik met zekerheid zeggen dat ik veel meer zelfvertrouwen heb en dat ik steeds meer zelf aandurf. En dit allemaal door de super begeleiding van Sylvia die met haar enthousiasme en warme belangstelling een hele fijne sfeer wist te creëren. Hierdoor voelde ik mij al snel vertrouwd en had ik het gevoel dat ik alles tegen haar kon vertellen.
Yara – 17 jaar

Sylvia heeft veel voor ons en Kevin betekend. Kevin is van een jongen met veel boosheid, faalangst en weinig zelfvertrouwen veranderd in een grote jongen die op een betere manier heeft leren omgaan met boosheid, verdriet en falen. Hij is veel zelfverzekerder geworden. Hij durft ‘nee’ te zeggen en een eigen mening te hebben.
Wat het voor ons heeft betekend, is dat wij heel blij zijn om te zien dat hij iedere keer een beetje dichter bij zijn doel is gekomen, hij sterker is geworden in zijn persoontje en hij er zoveel plezier in had. Nogmaals super bedankt!
Moeder van Kevin – 8 jaar

 Het fijne aan Sylvia is dat ik mijzelf kan zijn, ik mag mijn emoties laten gaan. Zij luistert heel goed naar je en helpt ook om samen naar een alternatief te kijken. Sylvia doet oefeningen samen met mij zodat ik terug ga naar die tijd, hoe het toen was en hoe het nu is en hoe ik mij daarbij voel. Sylvia neemt echt de tijd voor je. De praktijkruimte heeft een fijne warme uitstraling. Ik heb echt het gevoel dat ik welkom ben.
Iris – 16 jaar

 “Sinds de sessies met Sylvia merk ik dat Thijmen is gegroeid in zijn persoon en dat zijn zelfvertrouwen is toegenomen. De stap naar het voortgezet onderwijs is goed verlopen en hij zit weer lekker in zijn vel.
Moeder van Thijmen – 12 jaar

 Ik vond het super leuk bij Sylvia. Het leukste vond ik knutselen en met de knuffels spelen. En toen ik jarig was, hingen er slingers op. Ik hoef niet meer naar Sylvia, want ik kan het nu zelf. Ik ga de leuke middagen wel missen.
Eline – 7 jaar